Ádám Gabriella vagyok, és nagy szeretettel köszöntelek az oldalamon. Eddigi életemben - Hozzád hasonlóan – én is számos nehézséggel küzdöttem meg, de mindezek ellenére pozitív életszemlélettel élem napjaimat. Sokáig kerestem mi az oka annak, hogy boldog tudok lenni, míg másoknak ez nem sikerül. Mígnem rájöttem, hogy életünk aprónak tűnő, mégis fontos, pillanatait realizálni tudom, és hálával közelítek minden ilyen pillanat felé.


Évek óta írok verseket, novellákat, rövid történeteket, melyekben az ilyen jellegű pillanatokat, a bennem okozott érzéseket örökítem meg, és tárolom el életem boldogság tengerében.  Az elmúlt évek tapasztalatai megmutatták számomra, hogy az élet nem annyi, amit beszűkült, anyagias, stresszel és munkával teli életünk mutat, és lehet az életet megelégedetten is élni. Persze zárt ajtók és ablakok mögött nem tud beáramlani a fény az otthonokba sem, ahhoz nyitottság, kitekintés kell.  Ezért hívlak, tarts velem, ha tetszik, ajánlj másoknak, fedezzük fel együtt az élet igazi, egyszerű emberek által is elérhető, boldog pillanatait!


Hiszem, és tapasztalom, hogy a változás bennünk kezdődik és ha mi változunk, változik a világ is körülöttünk. Hozzuk felszínre az élet valós értékeit, melyek itt vannak a szemünk előtt egy jó beszélgetésben, egy kellemes kávéban, vagy egy csodás gyermeki mosolyban. Örömmel tölt el, ha gondolataim, írásaim elindítanak a pozitív változás útján, de ha csak pár perc szórakozást nyújtok már akkor sem volt mindez hiábavaló.

Spanyolországi útjaim során megismert emberek életszemlélete nagyban hozzásegített ezirányú gondolkodásom kiterjesztéséhez és oldalam létrehozásához, így a hozzájuk bármilyen módon is kapcsolódó írásaimat, gondolataimat, spanyol nyelven is olvashatóvá teszem.

Köszönöm, hogy velem tartasz.


Me llamo Gabriella Ádám y te doy la bienvenida en mi página. Hasta ahora –al igual que tú– he tenido que enfrentar numerosas dificultades en mi vida, pero, a pesar de todo ello, sigo con una mentalidad positiva. He reflexionado por qué yo estoy feliz, mientras que otras personas no lo logran. Me he dado cuenta de que soy capaz de apreciar los momentos pequeños pero importantes de la vida, y estoy agradecida por ellos.

Llevo años escribiendo poemas y cuentos, conservando en el mar de felicidad de mi vida los momentos de este tipo y las emociones que me han hecho sentir. Las experiencias de los últimos años me han enseñado que la vida no se trata solo de los placeres materiales, el estrés y el trabajo, sino podemos estar contentos de verdad. Por supuesto, tampoco la luz puede entrar en los hogares si las puertas y las ventanas están cerradas. Hay que abrirlas. Por eso, te invito que me acompañes, y si te gusta, recomienda mi página a otras personas para que juntos descubramos los momentos verdaderos y felices del mundo de la gente corriente.

Creo y veo que el cambio empieza por dentro, y si nosotros cambiamos, nuestro entorno también cambiará. Expresemos los verdaderos valores de la vida que se hallan en una buena charla, en un café agradable o en una sonrisa infantil encantadora. Estaré muy contenta si mis pensamientos y obras te dirigen hacia un cambio positivo, o si solo te divierto por unos minutos, entonces todo esto no ha sido en vano.

Las personas que llegué a conocer durante mis viajes por España han contribuido a mi modo de pensar y ver el mundo, por lo que las obras y pensamientos que tienen algo que ver con ellas, los comparto también en español.

¡Gracias por acompañarme!