MINDENKI SZÁMÁRA

ELÉRHETŐ BOLDOG ÉLET

 
  EGY ÁTLAGOS MAGYAR NŐ TOLLÁBÓL!  
 

A könyv megélt tapasztalatok alapján mondja el,
hogyan cseréld el nehézségekkel teli napjaid egy boldog, szabad életre.

 
 
 
     

Csak éled a rohanó hétköznapokat és talán nem is a saját életedet éled?

 

Tán észre sem veszed mennyire befolyásolják életedet a társadalmi és családi elvárások?

 

Mindent megteszel mégsem sikerül minden úgy ahogy eltervezted?

A társadalmi és családi szokások beépülve mindennapjainkba, észrevétlenül, korlátozzák életünket. A környezeti befolyások, a modern életvitelünk, a hajszolt  jóllétünk alakítják viselkedésünket.  Az így kialakult életünk miatt magunk, családunk és társas kapcsolataink irányába olyan elvárásokat fogalmazunk meg, ami hosszú távon észrevétlenül rombolja saját és környezetünk életét.

 

 
   
 

Ádám Gabi vagyok.

 

20 éve írok verseket, novellákat. A vidéken töltött gyermekkori éveim után évtizedekig éltem mérnökként a nagyvárosi menedzserek sikeres, de rohanó, feszültséggel teli életét. Emellett egy kamaszlány édesanyja vagyok, aki születése pillanatától fogva életem legfontosabb szereplője lett.

 

Nehézségeimből, veszteségeimből erős akarattal mindig felálltam ugyan, de a történések feldolgozása hosszú évekig elmaradt, csak cipeltem magammal őket, mint egy hatalmas hátizsákot.

 

Sokat tanultam, olvastam, de a megszokott, családi és társadalmi elvárásokkal teli éltemben nem tanultam meg, hogyan is kell jól, boldogan élni.

 

Aztán történt valami, ami elindított a helyes úton. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mindig van megoldás és az kivétel nélkül saját magunkban keresendő. Megélt élményeim által képessé váltam azonosítani saját hibáimat, megtalálni a bennem rejlő megoldásokat, illetve elfogadni és megbocsátani régmúlt dolgokat.  Megleltem a kiegyensúlyozottsághoz vezető egyértelmű utat.

 

Könyvemmel ezt a tapasztalati tudást szeretném átadni Neked, mely egyértelmű iránytű lesz a boldogsághoz vezető utadon. 

 

 
   
 
Itt a példa, hogy csupán megfelelő nyitottsággal és a megélt, működő módszerekkel másképp élhetsz és boldog emberré válhatsz!
   Ez a történet megmutatja, hogy    
  akármilyen mély is a gödör, ki lehet mászni belőle,   akármilyen helyzetben is vagy, mindig tudsz változtatni.  
 A szabadság ára

 

   
 
Mit mondanak azok, akik már olvasták? 
"Sok mindent megértettem magammal kapcsolatban, de az én Camino-m is zajlik már jó ideje, és a könyved ebben a pillanatban sokat tett hozzá. Tényleg nagyon jó lenne beszélgetni veled." "Hihetetlenül erős vagy és a mai napig segítesz nekem - és most már sok-sok embernek, aki olvas." "Nagy szeretettel gratulálok a könyvedhez! Köszönöm a dedikálást! Nem is tudtam letenni, ma elolvastam. Nagy élmény volt, köszönöm, vissza-vissza fogok térni gondolataidhoz, nagyon megérintett! Van mit tanulnom!" "Ma kezdtem el a könyvet, de be is fejeztem. Nem bírtam letenni. Nagy igazságok vannak benne. Gratulálok! És nagyon őszinte.

Pont ezzel a feltétel nélküli szeretettel kínlódom mostanában, hol megy, hol nem megy és közben szenvedek."

"Másodszor is elolvastam a könyved. Mert kellett, minden betűje."

 

 K.H., 45 éves  D.Gy., 55 éves férfi, mérnök K.I , nyugdíjas tanárnő   40 éves hitoktató  K.Zs., 45 éves nő 
 
 

 

  
 
A könyv megmutatja, hogy bármire képes vagy és mindig van segítséged. Csak rajtad múlik.
         
     
  Élményszerű Közérthető Témaközpontú  
  A könyvben szereplő helyszínek rövid bemutatásával saját fotó illusztrációval Te is a helyszíneken érezheted magad. Tudományos megállapítások felhasználása nélkül, saját történet alapján,  megélt élmények és érzések mintájával ad útmutatást. A  leírt életút maga a megoldás, így a történet nem tartalmaz töltelék leírásokat, felesleges oldalakat.  
         
       
  Őszinte Érzelemgazdag    
 

Az író bátran vállalja megpróbáltatásait és  elkövetett hibáit, melyek elvezették a változáshoz és a megoldáshoz.  

A történet eseményei komoly érzelmi állapotokat idéznek elő az olvasóban, mellyel a könyv végére saját bőrén érezheti a főhös érzelmeinek,  életszemléletének változásait, és könnyed, boldog életérzését.

   
         
   
 
         
 

RENDELD MEG MOST!

+36
Search
  A szabadság ára
  A szabadság ára
  Összesen
  Ft 0
  Szállítás
  Házhozszállítás
  Ft 990
  összesen
  Ft 990